امروز : پنج شنبه ۲۹ شهریور ۱۳۹۷ برابر است با Thursday 20 September 2018 | درباره ما | تماس با ما

سایت اخبار استان قزوین | اخبار قزوین

سایت اخبار استان قزوین | اخبار قزوین

سایت اخبار استان قزوین | اخبار قزوین

سایت اخبار استان قزوین | اخبار قزوین

سایت اخبار استان قزوین | اخبار قزوین

سایت اخبار استان قزوین | اخبار قزوین

انتخابات | انتخابات قزوین | سایت انتخابات قزوین | اخبار انتخابات شورا قزوین

استانداری قزوین | سایت استانداری قزوین

اخبار بوئین زهرا

اخبار قزوین

خبر قزوین

دانشگاه آزاد بوئین زهرا

شبکه اجتماعی

کلوپ

وبلاگ

  • تاریخ انتشار خبر : چهارشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۳ ۷:۵۴:۰۲ | کد خبر : 19973
  • مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت تاکستان خبر داد
    مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت تاکستان گفت: از ابتدای شهریور ماه جاری با عرضه سالاد دست‌ساز در رستوران‌ها به شدت برخورد می‌شود.

    به گزارش تاک پرس به نقل از فارس،  محمود کریمی در جلسه آموزشی بهداشت محیط مرکز بهداشت تاکستان اظهار داشت: عرضه سالادهای دست ساز در رستوران‌ها از جمله مواردی است که در صورت تماس دست‌های آلوده افراد با آن و یا عدم دقت در شست‌وشو و گندزدایی صحیح، می‌تواند موجب انتقال انواع باکتری، ویروس و انگل به مصرف‌کننده سالاد شود که سلامت عموم افراد جامعه را تهدید می‌کند.

    وی افزود: هر چند مدت‌هاست که عرضه این محصولات در رستوران‌ها ممنوع است، اما چون گاهی تخلف از این موضوع مشاهده می‌شود، بنابر این پس از برگزاری نشست آموزشی برای صاحبان رستوران‌های بین راهی و داخل شهر، به آنان اعلام شد که از ابتدای شهریور ماه 1393 به شدت با این موضوع برخورد شده و رستوران متخلف، تعطیل می‌شود.

    کریمی تصریح کرد: در بحث سالاد، رستوران‌ها باید فقط از محصولات بسته‌بندی بهداشتی استفاده کنند چراکه این محصولات، دارای مجوز بهداشتی از وزارت بهداشت بوده، بدون دخالت دست تهیه و نگهداری می‌شوند، طی مراحل مختلف شستشو، انگل‌زدایی و گندزدایی شده و تضمین کننده سلامت انسان‌ها (عدم انتقال انواع بیماری‌ها) هستند.

    وی اذعان کرد: مواد غذایی از هر دسته و گروهی که باشد، با توجه به ویژگی‌های فسادپذیری که دارد همیشه در معرض تهاجم رقبای خطرناکی مانند میکرو ارگانیسم‌ها، حشرات و جوندگان و عواملی مانند رطوبت، حرارت، نور و غیره است.

    مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت تاکستان عنوان کرد: در مراحل طولانی تولید، تهیه، حمل، نگهداری، طبخ و مصرف مواد غذایی ممکن است در شرایط غیر بهداشتی قرار گرفته، آلوده شده و یا تغییر کیفیت داده و برای مصرف کننده خطرناک باشد.

    یادآور می‌شود، در نشست آموزشی مذکور، کریمی درباره قوانین بهداشت محیط، اجرای دستورالعمل‌های قبلی (شرکت‌های خود کنترلی و خود اظهاری، دریافت سیب سلامت)، توجیه افراد برای جلوگیری از توزیع سالاد دست‌ساز، عدم استفاده از رنگ‌های غیر مجاز و لزوم استفاده از ظروف یکبار مصرف با پایه گیاهی توضیح داد.

    همچنین مهدی نصرتی، کارشناس برنامه اماکن بین راهی مرکز بهداشت تاکستان، درباره نحوه اجرای دستورالعمل مذکور در سال جاری به ویژه در برخورد قانونی با صاحبان رستوران‌هایی که سالاد دست ساز عرضه می‌کنند، سخن گفت.

    برای دریافت مهمترین اخبار عضو کانال تاک پرس در تلگرام شوید.
  • برچسب ها :
  • نظرات کاربران در "برخورد با عرضه سالاد دست‌ساز در رستوران‌های تاکستان"

    نظرات